|Svijet masaža
Svijet masaža 2023-04-17T09:08:16+00:00

TERME STUBAKI

Svijet masaža

Kako bi Vaš boravak u hotelu Matija Gubec bio što kvalitetniji i ljepši, nudimo Vam raznovrsne profesionalne masaže u prostorima našeg kupališta. Iz naše ponude možete odabrati klasičnu ručnu masažu, medicinsku ili sportsku, za Vaše opuštanja uma ali i cijelog lokomotornog sustava, ukočenih mišića i organizma izloženog stresu. Kako biste ovisno o vlastitim željama i ciljevima pojačali djelovanje ručne masaže i učinili još više za svoje zdravlje, izaberite za sebe specijalni masažni tretman, baziran na visokokvalitetnim prirodnim uljima.

MASAŽA ULJEM CRNOG KIMA

Crni kim je poznat kao ”panacea” ili ”sveljel”/ Spektar bolesti i zdravstvenih problema. na koje djeluje, je nevjerojatan: astma, alergije, reumatodni artritis, multipla skleroza, povišeni kolesterol, kronični umor, proširene vene, visoki krvni tlak, glavobolje, ekcemi, bolovi u zglobovima i mišićima, nesanica, depresija, slaba cirkulacija,.. Osim toga ulje crnog kima hrani suhu kožu, umanjuje bore i regenerira oštećene stanice kože. Ukratko vraća ravnotežu svim sustavima, omogućava zdravlje i dugotrajnu vitalnost.

”HOT STONE” MASAŽA

Masaža zagrijanim kamenjem, je zaista jedinstvena tehinika koja kombinira blagodati zagrijanog bazaltnog kamenja i mirisnih ulja. Ova vrsta masaže odvija se u tri faze. Prva faza: pomoću lagane masaže rukama, priprema Vaše tijelo, zagrijava ga, pokreće cirkulaciju i potiče Vas na opuštanje kao pripremu za tretman ugrijanim kamenjem. U drugoj fazi masaže na Vaše se tijelo, pomno odabranim načinom i pozicijom, polaže ugrijano bazaltno kamenje. Ovo je vrijeme psihofizičkog regeneriranja: otpuštaju se svi oblici stresa i napetosti, ukočeni mišići, tjeskoba, nesanica, depresija, uklanja se višak tekućine iz organizma i otrovne tvari. Ovaj potpuno neagresivan tretman ublažit će i Vašu reumu ili išijas te pojačati cirkulaciju. Treća faza masažne terapije ugrijanim kamenjem je relaksirajuća masaža rukama koja će zaokružiti ovaj izvanredan tretman.

MASAŽA KAMENJEM ŽADA

U azijskoj kulturi žad se smatra kamenom koji ima iscjeljujuća svojstva; on je kamen zdravlja, bogatstva i dugoviječnosti. Kinezi običavaju reći kako žad privkači ljubav i donosi novac. S druge strane, on je kamen zaštitnik koji liječi organe pod stresom i otpušta otrove, jača prirodnu otpornost organizma, usporava starenje, snižava tlak, potiče samo izlječenje, otpušta ukočene mišiće, očvršćuje krvne žile, omekšava bore… Zbog specifičnog omjera željeza, kalcija i magnezija u žadu, ovaj tretman je drugačiji od onog s ugrijanim bazaltnim kamenjem. Naime žad je jedini kamen koji jednako dobro djeluje i zagrijan i rashlađen. Za usporedbu: jedan masažni pokret ugrijanim žadom ima vrijednost čak sedam masažnih pokreta rukom, a ako se u tretmanu kombinira i rashlađeni žad, vrijednost masaže je čitavih osamdeset puta veća od one koja se izvodi rukom. Djelovanje ovog tretmana usporedivo je s hidro i termo terapijom. Regenerirajte svoj metabolizam: žad će vam pokazati kako zdravlje i ljepota mogu biti rezultat istog tretmana.

SVIJET MASAŽA

CJENIK

25 minuta

1300tretman
kn9795tretman
 • Ulje lavande
 • Ulje ružmarina
 • Ulje eukaliptusa

50 min

2600tretman
kn19590tretman
 • Ulje ruže
 • Ulje geranije
 • Ulje badema

Hot stone

4000tretman
kn30138tretman
 • Bolja cirkulacija
 • Psihofizička regeneracija
 • Ublažava reumu

Kamenje žada

4900tretman
kn36919tretman
 • Opušta ukočene mišiće
 • Potiče samo izlječenje
 • Omekšava bore

Poštovani i dragi gosti,

obavještavamo Vas kako će untarnji bazen biti izvan funkcije narednih 10 dana zbog održavanja i rekonstrukcije. Vanjski bazen i svi ostali sadržaji rade normalno.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Datum objave: 17.06.2024

This will close in 20 seconds